Free Shipping Anywhere In Belgium!
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  SS18

  DYJCODE vanaf nu te koop bij ZEB

  DYJCODE vanaf nu te koop bij ZEB

  De langverwachte collectie ontworpen door DYJCODE voor ZEB ligt eindelijk in de winkels. De bijzondere kledinglijn zal te koop zijn in meer dan 60 vestigingen van de winkel. Bekijk in deze blog exclusieve beelden van hoe de samenwerking tot stand kwam.

  Ongeveer een twintigtal kledingsstukken van DYJCODE zullen terug te vinden zijn in de winkelrekken van deze Belgische modereus. Deze collectie focust vooral op underground toetsen met een hoog streetwear-gehalte. Een eigen identiteit werd toegevoegd door de prachtige gouden details. Dat kosten noch moeite werden bespaard wordt duidelijk in de eindafwerking. Een gouden vingerafdruk van Dennis Praet op de labels? Check! 

  Ook in de algemene look and feel werd ver gegaan. Daarom opteerde DYJCODE voor een samenwerking met Antwerpse fotograaf Sam De Backer om prachtige campagnefoto's te maken. Enkele leuke "behind the scenes" foto's kan je hieronder terugvinden.

   

   

  Review kledinglijn Dennis Praet door LANES.

  Review kledinglijn Dennis Praet door LANES.

  New York, the city that never sleeps en al zeker niet voor twee Belgen met grote ambities. Yannick Nulens en Dennis Praet gingen 2 jaar geleden de grote plas over voor een vakantie maar kwamen terug met 1 groot idee: een eigen kledinglijn uit de grond stampen. Tot op vandaag zijn ze bezig met de innovatie en marketing van DYJ CODE. Een enorm fascinerend verhaal gebracht door twee uitstekende voetballers waar ze opteren om hun naam in de schaduw te laten staan en de echte kwaliteit te laten primeren…

  Read more